Post

Nieuw schooljaar!

Deel dit bericht via

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Dat betekent dat we met frisse zin weer naar de klaslokalen op het Marconiplein gaan. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi aanbod kunnen creëren, waardoor je het gehele inburgeringsproces bij ons kunt volgen. In de tabel kun je alle cursussen vinden.

In de zomer hebben we niet stilgezeten. Naast dat we ons natuurlijk hebben ingezet voor alle cursussen, zijn we ook met nieuwe projecten aan de slag gegaan. In deze nieuwsbrief kun je alles over twee van deze projecten lezen: de cursus Aansluiting Hoger Onderwijs en een nieuw op te richten stichting, de stichting Wereldsterren. 

Al onze activiteiten zijn erop gericht om jouw integratie in de Nederlandse samenleving nog beter te laten verlopen. Dit ook te zien aan ons nieuwe motto: Samen toekomst maken!

Wordt aan gewerkt!

Wij zijn op dit moment met STAP in gesprek om later het STAP-budget te kunnen aanbieden. Voor de volgende ronde in november hebben wij duidelijkheid of we aanspraak kunnen maken op het STAP-budget. Check deze pagina later weer om te zien of je al met het STAP-budget cursussen bij ons kunt volgen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in.