Word Vrijwilliger

Wil jij graag nieuwkomers helpen bij hun eerste stappen in de Nederlandse maatschappij? Bijvoorbeeld door op een unieke manier helpen met taal, of door betrokken te zijn bij andere leuke projecten die nieuwkomers helpen?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden je een vrijwilligersplek aan die veel voldoening en nieuwe ervaringen oplevert, maar die je ook zelf kunt invullen. Wanneer ben je wel beschikbaar en wanneer niet, en voor welk project wil je je inzetten? Op die manier kun je een verschil uitmaken die bij jou past en die jou uitkomt.

Stichting Op Weg Naar Werk is een stichting die nieuwkomers ondersteunt in het vinden van hun weg in de samenleving. Wij doen dat door het aanbieden van NT-2 taaltrajecten, Kennis van de Nederlandse samenleving, en wij bieden ook vakken aan om naar hoger onderwijs door te stromen en verschillende vormen van jobcoaching. Daarnaast geven wij ook voorlichting aan nieuwkomers over onder andere het Nederlandse onderwijssysteem en de gezondheidszorg.

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer informatie over lopende trajecten of waar je ingezet zou kunnen worden? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt ons bereiken via:

Ja, ik wil samenwerken

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Onze sterke punten

Wanneer je met ons in zee gaat kun je rekenen op een betrouwbare partner, die in alles staat voor haar missie & visie. Als je die missie & visie met ons deelt, of een plan hebt waarbij aspecten hiervan terugkomen, willen wij graag de samenwerking met je aangaan. Onze aanpak laat zich door de drie onderstaande punten kenmerken.

Streven naar kwaliteit

We leggen onszelf de hoogste eisen op. Wees er zeker van dat wij tot het uiterste gaan.

Meer dan taal

Wij geloven erin dat inburgering meer dan taal is. Daarom volgen cursisten bij ons een veel breder aanbod dan in de wet is omschreven.

Maatschappelijk bewust

Wij streven naar volledige integratie van onze cursisten in de samenleving. Zo dragen wij bij aan de cohesie in Nederland.

Wordt aan gewerkt!

Wij zijn op dit moment met STAP in gesprek om later het STAP-budget te kunnen aanbieden. Voor de volgende ronde in november hebben wij duidelijkheid of we aanspraak kunnen maken op het STAP-budget. Check deze pagina later weer om te zien of je al met het STAP-budget cursussen bij ons kunt volgen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in.