Voor partners

Samen Staan We Sterk Sterker

Werkt jouw organisatie met nieuwkomers? Of zoek je voor je werknemer een mogelijkheid om aan taalverhoging te doen? Wil je met je organisatie de samenwerking aangaan met een maatschappelijk relevante partner?

Wij geloven erin dat samenwerking niet alleen de basis van een succesvolle inburgering is, maar de basis voor de hele samenleving. Geloof jij daar ook in en heb je affiniteit met het werk dat wij doen? Dan willen willen we graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Omdat wij ons met onderwijs bezig houden, geloven wij erg in de kracht van onderwijs en onderzoek. Daarom zetten wij graag ons netwerk in en werken wij op andere manieren mee met onderwijsinstellingen en wetenschappelijk onderzoek.

Werkt jouw organisatie binnen het inburgeringstraject en zoek je partners of wil je onderdelen van jouw traject uitbesteden? Neem ook dan contact met ons op, zodat wij kunnen inventariseren hoe wij de samenwerking aan kunnen gaan.

Wij zijn actief en betrouwbaar in onze actieve samenwerkingen. Wij verzorgen in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland taalcursussen voor Oekraïners die nieuw in Nederland zijn. Met de Vrije Universiteit Amsterdam zetten wij ons in voor het welzijn van nieuwkomers in Nederland. Wij werken samen met Taskforce QRS op het gebied van gezondheid en EHBO voor nieuwkomers. Daarnaast zijn wij ook actief in het #remain-project, GIDS, Amalia Academy en binnen het Netwerk Nieuw Rotterdam.

Zie hieronder wat wij bieden. Stichting Op Weg Naar Werk is een inspirerende en betrouwbare partner, waar je trots op kunt zijn je naam aan te verbinden. Werken wij binnenkort samen?

Ja, ik wil samenwerken

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Onze sterke punten

Wanneer je met ons in zee gaat kun je rekenen op een betrouwbare partner, die in alles staat voor haar missie & visie. Als je die missie & visie met ons deelt, of een plan hebt waarbij aspecten hiervan terugkomen, willen wij graag de samenwerking met je aangaan. Onze aanpak laat zich door de drie onderstaande punten kenmerken.

Streven naar kwaliteit

We leggen onszelf de hoogste eisen op. Wees er zeker van dat wij tot het uiterste gaan.

Meer dan taal

Wij geloven erin dat inburgering meer dan taal is. Daarom volgen cursisten bij ons een veel breder aanbod dan in de wet is omschreven.

Maatschappelijk bewust

Wij streven naar volledige integratie van onze cursisten in de samenleving. Zo dragen wij bij aan de cohesie in Nederland.

Onze partners

Wordt aan gewerkt!

Wij zijn op dit moment met STAP in gesprek om later het STAP-budget te kunnen aanbieden. Voor de volgende ronde in november hebben wij duidelijkheid of we aanspraak kunnen maken op het STAP-budget. Check deze pagina later weer om te zien of je al met het STAP-budget cursussen bij ons kunt volgen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in.