Over ons

Laten we even kennismaken.

Wie zijn wij?

Stichting Op Weg Naar Werk is een jonge organisatie in Rotterdam die zich richt op de begeleiding van nieuwkomers in Nederland.  De stichting is opgezet door Obaida Abdulrahman, Majd Arab en Husein Ghalayini: drie nieuwkomers die het inburgeringsproces zelf hebben doorlopen. Toen zij in Nederland aankwamen, belandden zij in het doolhof van opties en mogelijkheden. Met de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan, weten zij waar de knelpunten liggen en zo zit onze Stichting in de unieke positie op nieuwkomers persoonlijk en op maat te begeleiden.  

Het behalen van succes begint bij een goede taalbasis. Als aspirant keurmerkhouder van Blik Op Werk, bieden wij gecertificeerde NT2-taalcursussen aan op verschillende niveaus. Naast de taalcursussen, bieden wij betà-cursussen aan voor de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Deze cursussen bereiden nieuwkomers voor op hoger onderwijs. Verder zorgen wij er middels voorlichtingen, workshops en jobcoaching voor dat nieuwkomers voorbereid hun zoektocht starten naar een passende baan. 

Missie & Visie

Stichting Op Weg Naar Werk streeft er naar nieuwkomers te helpen hun plek te vinden in een Nederland waarin iedereen leert, ontwikkelt en tot zijn recht komt

Wij staan voor gelijke kansen, diversiteit en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen alles uit zichzelf kan halen met de juiste begeleiding.  

Meedraaien in de maatschappij is onze grondslag. Bij ons staan vier thema’s centraal om dat te behalen: taal & inburgering, cursussen & workshops, CCVX training en jobcoaching.

Uiteindelijk doelen al onze activiteiten doelen op het vinden van waardevol en passend werk.

Ons Team

Dit zijn wij. Neem gerust contact met ons op.

Majd Arab

Majd Arab

m.arab@ownw.nl

Obaida Abdulrahman

Obaida Abdulrahman

o.abdulrahman@ownw.nl

Husein Ghalayini

Husein Ghalayini

h.ghalayini@ownw.nl