Post

vgt-cursus

Deel dit bericht via

Wanneer je in het buitenland gediplomeerd arts bent, kun je niet zomaar aan de slag in Nederland. In de afgelopen vijf dagen hebben wij een groep artsen mogen helpen met een van de belangrijkste onderdelen in het waarderingsproces van hun diploma. Tijdens deze vijf dagen hebben de deelnemers een intensief programma gevolgd, om de voortgangstoets die zij moeten halen te kunnen volbrengen.

 

De voortgangstoets is een essentieel onderdeel van het waarderingsproces voor in het buitenland gediplomeerde artsen. Hierbij worden theoretische kennis van verschillende disciplines in de geneeskunde getoetst.

 

Wordt aan gewerkt!

Wij zijn op dit moment met STAP in gesprek om later het STAP-budget te kunnen aanbieden. Voor de volgende ronde in november hebben wij duidelijkheid of we aanspraak kunnen maken op het STAP-budget. Check deze pagina later weer om te zien of je al met het STAP-budget cursussen bij ons kunt volgen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in.